So uppgift..

Håller på med So uppiften, Religon. Hur ska man förklara vad man tror händer efter döden, eller hur man tycker ens stjärntecken stämmer? Aja, måste iaf fortsätta med det nu ;)


Jag lever!

Tänkte bara medela att jag lever. Buss resan gick barar bra, lite dryg men.. Jag har väl inte berätta att det kom 70 norskar till hotellet där vi bodde? ;) Haha, det var faktist kul läger, är mycket glad att jag for!

Red Bomerang idag på ridningen. Bästa känslan på länge säger jag bara! :D

På väg hem

Nu sitter jag på bussen hem från hållands gården o ser på någon film ;) orkar inte skriva något mer, men lägret var grymt! Kommer typ att vara hemma 6..

Snart framme

Då var vi snart framme i Åre då:)

På väg till åre.

Nu sitter jag på bussen på väg till åre :D fick stiga upp en halv timme tidigare.. De har internet på bussen så om jag får tråkigt kommer det bli många inlägg ;)

Konfaläger!

Konfaläger imorgon till söndag i åre, kul? Nje.. Ska iaf snart fara till pappa o hämta kläder o såklart till willys o köpa godis ;) Är lite smått godisberonde nu.. INTE BRA ALLS!! ska nog sluta äta helt..

Ridningen igår gick ganska bra! Bomerang vägrade typ 2gr men annars gick det super! Lite seg, men vadå? Han hoppade ju iaf! O i måndags gick väl allt som vanligt, ingen blev sparkade som förra veckan.

Bilderna från jullovet kommer nog nästa vecka då har jag nog fått min kära lilla dator tillbaka också.. Förlåt föresten för dålig uppdatering men har inte suttit vid en dator sedan jag bloggade sist ;)


Hemma

Är hemma, tänkte vara hos Linnea med Jessica men Linnea är sjuk :( Så är hemma o äter godis! Det kanske kommer bilder från Jullovet i morgon ;) Om Lars dator vill sammarbeta o inte vill vara seg så!

Ridningen igår gick väl sådär, det gick ändå typ ganska bra inte jättebra, men inte lika dåligt som det har gått det senaste gångerna heller. Men det känndes ändå inte så bra.. Men på Tisdag blir det Hoppning med Bomerang igen! Då MÅSTE det gå bra! Vet fortfarande intehur jag ska göra med lägret..

Hej hej!

Har inte fått tillbaka datorn än.. Men den kommer förhoppningsvis snart, så än får ni inga bilder ;) Nämen, kanske kan ladda upp någon bild som Amanda H eller Sara tog på jullovet! Inget stall idag, är typ astrött, orkar knappt vara vaken, kanske kommer gå o lägga mig snart :)

Jag vill ju starta en ny blogg? Har ni något förslag på vad den ska heta? Det behöver inte vara blogg.se ;) Har tråk så laddar upp pappa´s kort, inte världens finaste men hade bråttom så tog bara någon bild.
Repris bild på löv!



Stallet!

Stod i cafeterian idag på stallet :) Hade ju ridning innan, red Bomerang. Vi red barbacka o ingen ramlande av ;) Ibörjan gick det inte bra alls, men på slutet så gick det faktist bra! Nu är det bara det att det kommer att vara öppet hus på stallet o då ska typ våran grupp vara med + att erika fyller 40 o Lars fyller 52. Sedan är deet något Konfa läger i Åre också... Jag vet inte vad jag ska välja!! Vad tycker ni? :o

Förlåt för dålig upptatering, men har inte lika mycket tid nu när det är skola o stall o allting ;) Men ska försöka bli bättre! Ska föresten också kanske starta en ny blogg, förslag på vad den kan heta?! Det måste inte vara blogg.se ;)

Tour de ski!

Ser just nu på Tour de Ski, det är ju liksom sista tävlingen nu, Finalen. Det är då de åker upp för en slamlombacke. Märker också att det inte går bra för Chalotte Kalla..

Om en stund så kommmer Sara hit :D


Ser på TV

Nu ser jag på tv :) Imorgon ska jag typ åka skidor.

Ses!

Är hos pappa!

Nu är jag hos pappa o ser på Tv. Idag har jag varit på stan typ halva dagen o sedan stallet. Det gick helt åt skogen att rida iaf. Vi var inte överens för fem öre.. Hoppas att dert går bättre nästa gång, det göre nog för det kan ju inte bli sämre iaf :)


Middag hos Ove o Britta!

Har inte gjort något idag.. Eller på kvällen åt vi hos Ove o Britta(Lars föräldrar). Gott! I morgon vet jag inte vad jag ska göra heller. Ska nog göra något då iaf ;) Men det har typ inte gått o varit ute :o Det har snöat hur mycket som helst o då vi for till Ove o Britta så haglade det..

Igår var jag på stan igen o köpte 3 tröjor. Nu behöver jag bara byxor också, hittade inga igår, även fast jag gick på typ ALLA affärer i hela stan ;)

Sara o Stan

Har varit på stan typ hela dagen med Sara Lundgren :) Först var på granngården, vi har ju presentkort o det är 10% på HELA sortimentet o på allt man handlar, man fick någon gren hem ;) Sedan GICK vi till stan o var osnåla o åt på subway. Sedan gick vi bara runt o Sara gjortde av med pengar. Sen fick vi åka hem med Saras Mamma.

Nu har jag nyss dushat o ser på tv. Jag åkte skidor, Gud! Idag har ju jag gått o åkt skidor, Bra Josefine :D

Gott nytt år!

Nu är jag hemma! Har ni haft en bra nyår? Det har jag iaf :D Nu har jag laddat in alla bilder sedan juluthyrningen på datorn, nu är det bara vänta på att Matilda ska skicka de bilderna som var på hennes kamera också, om det blev någon bra ;)


(Säkerhetsvästen är under jackan..)


Agnes o Durum

Ibland går det inte riktigt som man tänkt ;) Matilda o Donna

Rebecka o Allegro, Jag o Bomerang i bakrunden :)

Alla bilderna är fotade av Sara Lundgren