22/10

Heej! Nu var det länge sedan jag skrev, men det var nog för att det är inte har hänt så mycket dom senaste dagarna... Ialla fall jag har jag varit förskyld och as ont i halsen. Geisha på ridskolan har blivit såld :'( Jag kommer att sakna henne grymt mycket. Men jag vet att hon kommer att få det såå mycker bättre hos sin nya ägare. Jag red henne i tisdags som tur var. Lite plåster på såren. Nu är det också bara 19 dagar kvar tills jag blir 13. Om 19 dagar var det också ett år sedan ridskolan kunde öppna igen efter kvarkan (en jätte smittsam sjukdom som hästar får). Hej då!

Stallvärdinna idag!

Vi hade projekt idag på skolan. Det är inte roligt kan jag avslöja, tur att det blir stallet ikväll (: Och det värsta med projektet är att man söker fakta och tror att man har hittat mycket och sedan när man skiver det blir det inte mer än en sida. Som sagt är det stallvärinnda i kväll ;) Först dagen för Matilda som stallvärdinna. Det är teori vecka denna vecka i stallet så vi får se i fall ridlärarna behöver hjälp.

Tjejkväll igår

Haha, det blev tjejkväll igår ändå ;) Brukar inte vara på stan så mycket men hade ändå inget och göra hemma x) Var där en stund med Sara :) Köpte inget, förutom ett armband på glitter. Var också inne på Gina tricot, passa på att gå in dit när det inte var något kö. Men det var så mycket folk så man såg typ inget x') Men annars idag kommer jag nog inte att göra någoting mer än att hålla tummarna för Matilda, så att det går bra på ridnigen för henne i kväll på cavalettin ;D