30/8

Hej hej!
Ska snart till stallet, ska ju vara stallvärdinna idag. Vet inte om Matilda kommer. Hon gick hem före lunch för att hon mådde dåligt. Hoppas att hon mår bättre nu.

Ska också snart på BOOM för att kolla på någon present och Mormor och Karin som fyller år. Mormor fyller den första september.

Men nu hinner jag inte skriva mer..

Josefine

28/8

Hej!
Har hunnit mycket idag, eller mycket men i alla fall för att var jag. Först stog jag i Cafeterian med Sara. Fick söka nyckeln till cafeteran i 20 minuter! Ingen av instruktörerna hade den och den var inte på stallkonotet men när Sara kom i hittade vi den i Kanseli brevlådan. Vi sålde för ganska mycket! Denna gång var det inte vi som köpte för hälften själv (:

For hem och bytte om och sedan for jag på stan för att skulle ju dit för att kungen var ju där. Svenska kungen. Men han hade redan farit då jag och Sara kom :/. Vi gick typ bara rund och kollade och då vi var på väg upp på till gallerian kom Mattias och Danny rakt framför oss. I E.M.D! Dem träffar man inte varje dag på stan, eller hur? Såg hela E.M.D sedan.

Sedan på kvällen for jag och Sara in igen för att lyssa och Fota då E.M.D spelade. Vi fick plater längt fram, allt folk kom typ 10minuter innan allt började så vi behövde inte träga oss fram ;) Fick typ inga bra bilder eftersom att jag hade lite batteri på kameran och då blir det typ suddiga bilder. Men ni får bilder i morgon. Orkar inte ladda upp dem nu. Men sedan skulle jag och Sara gå upp till ÖA där vi skulle få skjuts hem. Och då åkte E.M.D i bilen upp till flygplaten förbi. Dem förföljer oss :O

Saras blogg: http://bettanlover.blogg.se

Och jag är inget jätte fan av E.M.D även fast det låter så i texten (:

Hoppas att ni orkar läs all text!

Josefine




27/8

Hej!
Har äntligen en ny design igen. Det Matilda som har gjort den. Vet inte om ni ser den men jag har satt in den.

Äntligen Fredag! Första veckan avklarat nu är det bara många veckor kvar. Orkar inte räkna just nu.

I morgon är det invigning av Botnia banan. Kungen kommer ju att vara där. Alltså sveriges kung! Tänkte fara dit och fota men ska jo stå i cafeterian men sara. Men det är bra att stå på en lördag så är det mest folk. Lördag = Godisdag!

PÅ söndag är det sommarcupen. Tror att jag ska fota om det är bra väder. Är det någon som vill fotas så är det bara att kommentera eller säga till.

Josefine

26/8

Hej!
For till mamma idag. Tänkte flytta in Tusse idag för att det är så kallt. Han brukar ju vara hos pappa på sommaren och inne hos mamma på sommaren. Men han fick stanna en vecka till hos pappa.

Var på ÖoB o Elgiganten idag. Mamma och Lars har köpt en 50 tums plastma TV. Den passar asbra i vårat vardagsrum. Har också blevit 25kr rikare idag! Fick en Trisslott av pappa och vann 25kr!

Josefine

25/8

Har nyss kommit hem och hunnit duscha från en 2km lång jogging tur. Kommer nog inte bloggar mer idag så ni får en till bild från igår.
Josefine

Rambo

25/8

Har nyss kommit hem och hunnit duscha från en 2km lång jogging tur. Kommer nog inte bloggar mer idag så ni får en till bild från igår.
Josefine

Rambo

25/8

Heej!
Tänkte att jag måste blogga nu så att ni ser att jag överlevde skolan. Har matte läxa till imorgon. Men det gjortde jag  direkt då jag kom hem idag! Det måste vara första dagen jag inte gör den typ kl 22.00 då man är trött. Det är en grillfest idag på Öor. Tänkte fara men eftersom att det regnar och jag ändå ska vara på Öor måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag så orkar jag inte. Har typ ingen skjuts heller. Ska ut o springa istället.


Här kommer bilderna!









Klicka för att få dem större!


Josefine


22/8


En bild sedan idag, RAJMAN.

Hej!

Orkar inte fixa bilderna nu så ni får dem på Tisdag eller Onsdag.

Nu har det slutat regna! :D

Josefine


22/8 Regn..

... Nu åskar det och blixtrar också!!

22/8

Hej!
Var ju som sagt kurir på dressyrtävlingen på Öor idag. Var kurir från tio i tolv till två. Sara hjälpte till så det var inte så tråkigt. I början regnade det men sedan på slutet blev det bättre. Och typ vis klocken två belv det sol! Fotade lite hagen och jag lovar att jag kommer att ladda upp några av dem sedan. Nu regnar det asmycket! Det låter i hela huset! Tur att det inte var såhär tidigare idag. Men Öor har ju ridhus så det skulle väl gått ialla fall.


Regnbåge från idag! Syndes mer i verkligheten.

Josefine

21/8

HejHej!
Sara for typ nyss hem, eller ja nyss, för typ en halv timme sedan. Vi försökte att fota lite men det blev inga bra bilder eftersom att det var lite mörkt och blött. Så vi gick in och skulle fota istället. Blev inga bättre bilder inne men. Lekte lite med kameran i stället, typ inställningar och så. Hittade massa som jag inte trodde fanns! Känner att jag måste lägga lite mer tid på kameran så att det blir bättre bilder!

Håller på att skicka bryntesson bilder till pappa.


Bild sedan torsdags! (klicka på bilder för att komma till ryttarens blogg)

Josefine

21/8

Hej hej!
Tänkte passa på att slänga in ett inlägg då jag ändå var vida datorn. Men har typ inte gjort något idag. Det har typ varit mulet och regn typ hela dagen. Jag och Erika var på någon Bagage(stavning?)loppis. Hittade typ inget som jag skulle tänka mig att köpa, men kollade inte så noga. Måste ju spara pengar. Slösar pengar på godis i stället. Lördag=Godisdag!

Ska kanske vara med Sara sedan? Skulle egentligen slå pappa i springning men det blir typ inget av eftersom det regnar.

I morgon ska jag vara funktionär på Öor. Det är någon Dressyr tävning!

Men nu måste jag skicka några bilder till pappa!


Josefine

20/8

Hej!
Var på Öor igår och fotade Matilda och Bea när de red. Matilda red Donnadine och Bea red Chester. Skulle fota Viktoria också men de red ut. Fick typ inga bra bilder men har inte kollat igenom dem så noga.

Ska till Öor ikväll också. Ska typ dot på söndag också för att jag ska typ hjälpa till på dressyr tävlingarna som är helger. Tror att jag ska fota i hagen då också och kanske på tävlingen. Blir ju bättre bilder då det är ute än där det är innetävingar.

Nu är det bara helgen kvar så börjar skolan. Ja! Eller inte...

Josefine

18/8

Hej!
Kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever! Men jag har inte gjrot så mycket de senaste dagarna så visste inte vad jag skulle skriva om. Men i alla fall så kom jag till pappa idag.

Lillebror
har någon hockey skola mån-fre hela dagarna och mamma och pappa jobbar så man har ingen skjuts om man vill någon stants. Men man har ju cyklen men i alla fall. Lite långt att cykla till stallet, det är ju ändå typ en mil.

Hade ridningen igår. Red lucifer (mycket lucifer nu?) Men det gick inte alls bra i början men på sluten gick det ganska bra i alla fall. Det är ju huvudsaken att det går bra på slutet eller hur?. I början skulle vi bara trava över bommar. På slutet skulle vi galoppera över upphöjda bommar i typ en åtta. Tror att han tyckte att det blev roligare då man fick galoppera över "hinder"...

Josefine

15/8

Hej hej!

Vi var ju som sagt hos Matilda och åt igår. Det var jättegott(helst matilda´s svartvinbärs paj!) Efter vi åt kom amanda H. Och då badade i deras pool. Jesper och kalle hade lagt ner en snigel i poolen!! Jag såg den just innnan jag hoppa i. Lillebror och kalle råkade nog lägga ner den när de byggde deras "fort"! Men efter vi badade så kom matilda och Amanda på den braiga idén att vi skulle se på knowning... Det tyckte inte jag var så lyckat för min del. Såg ca 7minuter av hela filmen!!

Sara har också varit på Moppekurs denna helg hela dagarna + i fredags, men nu är hon hemma igen!!


I morgon är det exakt en vecka kvar till skolan börjar...


Josefine

14/8

Hej hej!
Nu var et länge sedan jag bloggade sist, men har inte varit vid datorn. Idag ska mamma, Jesper och jag till Matilda , Kalle och Kristina och äta. Vet inte när men vi ska till dem i alla fall.

Igår var det fredag den 13:de! Otursdagen! Hade ni någon otur? Det var första stallvärdinneridnigen igår efter sommaren. Vi hade erika. Jag red Lucifer, jag kan inte precis säga att det gick bra i alla fall.

I torsdags var jag också på Öor. Amanda B blev ju tonårning så hon bjöd på tårta! En rosa tårta!!

I onsdags gjortde jag typ inget och i tisdags red jag Lucifer, igen.


Josefine


lucenbusen

Lucifer






10/8

Hej hej!
Har nyss varit ute och joggat, joggade typ 3,5-4km eller något sådant. Jag höll på att dö! Det var jättejobbigt! Men nu är det gjort! Efter det tänkte jag att jag skulle vara ännu duktigare och då gjorde jag 50situps (10x5)

Ikväll är det första ridlektionen på hela sommaren!

Josefine

9/8 - Ridskolan öppnar!

Hejsan Allihopa!

Ridskolan startade idag. Det var faktist inte så mycket folk som jag trodde. Jag var jo stallvärdinna idag, Men Amanda H och Sandra. Matilda den svikaren är på NH ridlägerö! Amanda, du är bäst!!! Det hände inte så jättemycket förutom att det ska börja en ny ridlekis grupp! Då har vi två ridlektis och en typ ridlektis fast det är en riktig ridgrupp! Det är tur att vi är tre stycken stallvärdinnor ialla fall!


Annars har det väl inte hänt så mycket idag, var på Clas Olssons (gubbdagis) idag med mamma, jeppe och lars.


Josefine

8/8

Hej!
Har nyss ätit. Jag har faktist gått EN MIL idag! Vi gick på skyttis runt mil spåret. Vi sprang lite då och då också. Det är dåligt väder... Det ser ut som det kan börja regna när som helst! Det har typ regnat i natt!

Men nu måste jag fortsätta städa rummet som jag började med igår!

Josefine

7/8

Hej hej!
Idag vare typ någon ispremiär på Fjällräven arena, MoDo´s hemma arena! Såklart skulle vi dit. Först var det en Tv-puck match (vet fortfarande inte om den var på kul eller seriös?), som jag tyckte var helt onödig att vi skulle se, men den såg vi i alla fall! Sen vare typ en halv timme som det inte var någt för utom autografsignering. Efter det var det Modo hockey mot det svenska landslaget i bandy, det var ganska kul att se. Det blev 5-4 till MoDo till er som inte var där.

Vid klockan sex så for jag och pappa ut och sprang runt hörnsjön och vi kom i mål samtidigt! Exakt samtidigt! Sedan cyklade jag till Kvatum för att köpa Marsmellows(stavnig?), Jag var sjukt sugen på det. Sedan har Linnea G och Linda varit här. Linne G for lite tidigare än Linda för hon hade Stjuss hem. Linda for hem för typ en halv timme sedan.

Där har ni ursäkten till att jag inte har kunnat bloggat på hela dagen!

Josefine


Modo och svenska bandy landslaget.

6/8

Heej!
Jag badade idag i stugan. Det var 20,5 grader och det blåste. Det var kallt i vattnet och då man kom upp blev det jo ännu kallare eftersom det blåste! Jag brukar inte vara så "fjantig" när man ska bada, men denna sommaren är jag jo på samma nivå som mamma, när det gäller att gruva sig när man badar!

For till pappa idag. Hade också Tusse lös en stund på gården! Han sprang som hur mycket som helst, det märks verkligen hur mycket han gillar det! Han verkligen leker med en. När man kommer så väntar han till man är ca 1dm i från honom och sedan springer han  i väg som om han ba: Haha, du tar mig aldrig!. Men man får ju tag i honom, det är inte så att han springer iväg!

Hoppas ni orkar läsa texten även fast den inte är dirkt intressant!

Josefine



Kolla vad jag hittade på Coop! En ny kompis! Han är 50cm stor.

(Ursäkta den dåliga bilden)

5/8

Hej!
Idag har jag inte gjort något. Det var fint väder idag ialla fall! Just nu ser jag på tv och snar ska jag till stugarn, ska sova där till i morgon!

Josefine

4/8

Hej!

Var på Kicki´s hästshop idag. Hittade inget som jag ville köpa, eller jo jag köpte en rycktborst som är lila och orange, men annars ingen.

Sedan sprang jag runt hörnsjön utan att gå! Ja börja ju bli vältränad nu ju! Jag har inga planer för vad jag ska göra i morgon, har ni några förslag?

Josefine

4/8

Hej!
Det är dåligt väder, bara 16 grader och mulet, men ingen regn. Så nu vet alla som inte bor i övik hur bra väder vi har här! Förresten så gick jag inte bara runt en sjö igår, utan båda! Det är 7km i mamma och Lars tempo! Men det får bli ett kort inlägg(igen) eftersom jag och mamma ska fara och hämta hennes dator som har varit på lagning och sedan kanske jag ska till Kicki´s hästshop!

Josefine

3/8

Hej hej!
Ska snart gå runt höglandsjön med mamma och Lars, måste ju röra på min på något sätt idag!

Har nyss varit och Farmor och fikat och gett henne en försenat födelsedags present från mamma. Jag var också och skjutsade Jesper till Kalle, han kommer att sova över där till i morgon. På vägen hem stannde vi på Strömsknallen och köpte lite grejor, bland annat en Portello glass, den smakade verkligen Portello, Gott!

Josefine

2/8

Hej hej!
Som ni såg i förra inlägget så har jag kommit på hur man gör så att om man klickar på bilden så kommer man till den sidan *stolt*!

Men i jag idag var jag på skyttis och sprang. Jag hoppad lite häck och längd hopp(3.20m). Är väl ingen stjärna på idrott men det kan vara roligt ibland. Efter det sprang jag 10 varv runt på spring banan. 4km utan att gå!

Nu tror jag att jag ska till Coop och köpa mjök!

Josefine

2/8




Jag är med! Var med ni med, hon har massa roliga tävlingar på sin blogg!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

1/8

Hej hej!
Det är ju redan Augusti! Tack Matilda att du påminde mig om att det bara är 22 dagar kvar av sommarlovet... Jag har typ inte gjort något idag. Jag var på en Ponnytävling som var på Solänget och fotade lite. Det får bli ett kort inlägg idag (:

Josefine