Bloggen 1år!

Idag har jag harft bloggen i 1 år ;D




Därför får ni en bild på Hunter :)

Josse är duktig!

Josse har gjort TVÅ prov i dag + att jag har sett en film o skrivit en filmrecention på engelska :) Skulle ju göra So- Diagnos men jag gjortde provet direkt! Så vi får väl se hur resultatet blir, men jag är typ 100% säker på att jag blir godkännd i alla fall :D Ett prov var i matte.. 1:orna  som har klassrummet som ser rakt i i vårat klass rum hälsade på "min" klass idag. Jag var inte sådär lite då jag gick i 1:an :O

Nu fukar det äntligen att skicka över bilderna till Agnes!! :D Så det har jag också gjort :)



No-prov..

Gjortde No prov idag. Jag svarade på allt i alla fall, MEN jag tror inte att jag svarade så jätte bra. I BÄSTA fall så får jag G.. Men då är jag ju godkännd i alla fall. Man kan träna hur mycket NO som helst fast det sitter inte i alla fall, det är nog för att det är så tråkigt. Men ja, vi får väl se när man får tillbaka provet.

Har ju So-prov i morgon också. Eller So-diagnos. De andra gör prov eftersom att jag var borta då de gjortde diagosen. Hoppas det går bra :)

Skoljoggen!

Rubriken säger allt. Vi hade skoljoggen idag, jag gick. Det är 7km det är inte så jättedrygt men ändå.. Man bli typ less på att gå efter typ halva. Det är tur att vi har saft kontrollen efter 5km :) Bra att jag fick gå i mina tygskor eftersom att de andra skorna som jag tog med hade lillebror haft så hela hälen var kliven sönder ^^

Men det är ridning i kväll, ska typ fara klockan 5 eller något. Har ju No priv i morgon :/

Ses :)


Prix :)

Stallet snart då ;)

Nu är jag hemma från kommunfullmäktige.. Det var inte så hemskt som jag trodde men verkligen inte roligt! Jag o Matilda var de ända som åkte buss, resten åkte bil o såklart så bli bussen typ 3 minuter sen. Jag ringer till Linnea o hon säger att dom redan är inne. Jag och Matilda går o tappar bort oss totalt, ingen av oss hade varit där inne förut ;) Men i alla fall så var vi på väg att gå helt fel då det var någon som sa var vi skulle gå o då hittade vi :)

Nu måste jag träna på SO:n, hej då :)

Kommunfullmäktige..

Sitter hos Matilda o har nyss ätit stekta mackor! Asgott.. Mycket bättre än färsbiffen vi skulle ha fått i skolan. Men i alla fall så ska jag snart åka buss in till stan, vi ska typ sitta o lyssna på kommunfullmäktige. Sedan ska jag till stallet som vanligt o vara stallvärdinna! :D

Men nu måsta jag skynda till bussen ;)

Stockholm horseshow!

Ikväll ska jag boka biljetterna till stcokholm horseshow! Ska ju dit med Mamma, Matilda o hennes mamma. Vi ska typ gå hela lördagen tror jag, sedan vet jag inte. Kanke Fredag kväll :)

Filmen var bra igår :) Jad trodde inte att den skulle vara så bra som det var! Ångrar inte att jag gick o såg den med Matilda o Amanda!


I rymden finns inga känslor.



Om en halv timme drar jag, Amanda H o Matilda och ser "I rymden finns inga känslor". Hoppas den är bra :) Men har inte sett trailern eller något på den, så har ingen aning om hur den är.. Men den är säkert bra ;)

Har faktist tränat på No:n idag. Nu vet jag vad ekologi betyder! O lite till om ekologi, kommer nog att träna mer i morgon, ska träna på So:n också, hoppas att det går bra.. Har ju ny lärare på So, vill typ göra ett gått första intryck, nemen nu förstår :)

Var o kollade på Jespers hockey idag också. Det var askallt, det känns inte bra att ha frys om fötterna när man nyss har vare sjuk. Var på ÖoB o köpte en burk! Älskar hårda frukt godisar :D

Ändrade planer! Drar nu ;)


Ridning!

Red idag, det gick inte så bra som jag trodde att det skulle gå.. Red Bomerang. Vi skulle gör skänkelvikning, öppna o sluta på lång sidan o bommar på andra sidan. Men har ju nyss varit sjuk o haft feber, får väl trösta mig med det :) Men i alla fall gick det ganska bra över bommarna. Kändes som om jag kom mitt på varje gång :)

Har typ 4 prov att göra nästa veckan, jag var borta 4 dagar, 4 DAGAR! två som vi gjortde denna vecka o två som vi ska göra nästa vecka. Men har en engelska läxa o ett spanske förhör också, jag kommer aldrig att hinna. Men jag vet ju vad jag ska göra i helgen i alla fall. Men för övrigt gick skolan ganska bra idag. Var inte så trött o hängig. Det känndes som om jag kunde hålla mig vaken o koncenterad på lektionera. Äntligen har jag kommit igång men projektet! Jag trodde aldrig att jag skulle börja med det, men nu har jag kommit igång ;) Hade ganska lugn dag, projekt, idrott(som ja inte var med på), sysjöld o spanska som vi såg på film på :)

Men ska snart sova nu, är astrött. God Natt alla! :D

Josefine :)

Skola i morgon.

Ska nog till skolan i morgon. Har säkert kommit efter asmycket! :O Det värsta med att vara sjuk är att man kommer efter så mycket i skolan, hatar det. Det är ju konfa lägeri helgen också, kommer nog inte att fara eftersom att jag har massa prov nästa veckan, både prov som jag skulle ha gjort denna vecka OCH prov som jag ska göra den veckan. Det är Matte, NO o SO. Det värsta är att jag inte har någon som kan ta hem läxa åt mig förutom Lillbror, men han har glömt det alla dagar o jag har glömt att smsa Matilda..

Kanske ska till stallet idag om jag är pigg, ska ju vara stallvärdinna i dag i stället för Amanda B :)


Sjuk idag också :/

Är sjuk idag också, men i morgon kanske jag ska till skolan. Har en So diagnos imorgon, men har böckerna i skåper o Jesper har glömt att ta hem dem åt mig.. Jag ska fråga om jag får göra diagnosen på tisdag i stället. Är typ fortfarande ganska hängig o ont i huvuet o halsen.. Men lite smak är tillbaka i alla fall men är fortfarande tät i näsan. Hoppas det är bättre till i morgon i alla fall.

Nu ska jag dricka cola o sedan gå o lägga mig i soffan :)

Ses!


Sjuk :/

Sitter hemma och ser på Quizzo. Är sjuk idag, var sjuk igår också. Tack, Amanda B som kunde vara stallvärdinna i stället för mig :D! Hoppas att jag är frisk imorgon.. Det är sjukt tråkigt att bara sitta hemma, även fast jag bara har gjort det i två dagar. Jag har så dålig fantasi så jag kommer inte på någonting att göra. Jag är astät i näsan så jag känner typ ingen smak, så det är inte gott att äta något :O Men det är ganska skönt också, att vara hemma från skolan o bara slappa, men nu börjar jag bli less.

Tråkigt inlägg, jag vet!


Öor

HeJ!
Var på Öor idag med. Skulle hjälpa Sara att hoppa med Fia. Det blev inte så jättemycket hoppning eftersom att det regnade. Först var vi ute och sedan gick vi in och sedan ut igen.

Ska snart fara och köpa pärlsocker o lite mer. Ska baka chokladbollar igen :D



Thaimat!

Åt thaimat idag. Det var asgott! Vill äta det fler gånger :) Men kom hem från skyttis för typ en halv timme sedan :) Lillebror skulle hoppa längdhopp inför mjök kannan :) Hoppade några gånger jag med, men hade jeans så det gick inte så bra ;) Har typ inte gjort något idag, varit på strömsknallen en stund o köpt lite godis på lidl :)


Bomerang! :D




Va gjorde galopp intervaller på storaplan. Det var jättekonstigt väder. Först typ spöragnade det, sedan var det upphåll och sedan börjarde spöregna igen och sedan började det hagla och tvärt blev det upphåll igen! Tur att vi inte gick in och red inne, för då skulle vi bara fått halva ridhuset och inte hela stora plan ;D Men i alla fall så red jag ju Bomerang, red honom förra gången i hade galopp intervaller också, fast då var det på våren och han hade inte varit ute mer än i hagen så han var lite piggare :)

Stallet om 10min!

Vi hade bad i dag. Med kläder! Vi skulle simma åtta längder och jag var typ död efter det. Sedan skulle vi typ trampa vatten, eller vad det heter! I tre minuter med kläder, jag tror att läraren ville ta död på oss, men det gick det också!

Har sytt klart kudden från slöjden, kanske laddar upp en bild sedan.

Som rubriken säger så hinner jag inte skriva något mer, ska till stallet nu!

Ses!


-

Engelska provet gick väl inte så jättebra idag, men jag svarade typ på allt i alla fall. Hoppade över 4 glosor som jag inte kom på :P Men det är väl bara på att hoppas att jag blir godkännd!

Svar till Julia:
Vi red cavaletti. En låg stus, typ en cavalettibana :)



Ska kanske till stallet o far typ 5 om jag orkar. Men ska äta nu :)


Engelska prov

Håller på att träna till engelska provet. Jag kan alla glosor föruom tio och det ät 104. Jag slår vad om att dom tio kommer på provet. Jag har inte gått igeom texterna någonting. Det måste jag också göra. Jag måste verkligen bli bättre på att träna mer! Jag börjar alltid att träna sista dagen, varför vet jag inte det bara blir så. Jag börjar också alltid att träna då jag är för trött för att göra någon annat och då går det ju inte att koncentera sig.


Ja, jag vet att detta var ett kort och ointressant inlägg men behövde skriva av mig lite..


Konfa

Håller på att träna till engelska provet. Det känns som om jag skriver det hela tiden. Men jag tränat typ fem minuter och sedan orkar jag inget mer, men nu ska jag träna minst i 45minuter! :)

Sedan MÅSTE jag skicka bilderna till Agnes, hoppas bara att datorn vill sammarbeta nu då?

Jag tror att ni förstår att det är konfa idag. Vet inte om jag orkar fortsätta men jag tror det. Men vi får se om jag far idag. Det MÅSTE gå bra på engelska provet och skolan går ju före.



Hemma!

Det gick bra på stallvärdinnemötet, vi fick typ berätta lite om hur vi började med hästar som och Helene och Camilla berättade om hur de började med hästar. Mötet gick mycket bättre än ridlektionen. Jag red Lucifer (som vanligt nu förtiden) men det var ju inte så att det gick dåligt, men det gick inte så bra heller.

Har faktist tränat liite på engelskan idag. Men eftersom att jag skutar tidigt i morgon (halv ett) så känns det som att jag kan träna mer då.

Kommer också att blogga ganska mycket framöver. Har börjat tycka att det är roligt att blogga igen.
Kommentera mer? :)

Jag ska också börja med mer bilder i mina inlägg. Det är lite tråkigt när det inte är några bilder. Men det kommer :)

Idrott och möte :)

Hej hej!
Håller på att skicka bilderna till agnes från igår, men såklart så vill inte min dator sammarbeta, känner mig lite stressad nu också, ska typ fara halv fem för att Sara ska rida fia :)

Mååååssstte träna till engelska provet idag. Får väl göra det i stallet o i kväll ;) Jag tror att det kommer gå jättebra... Eller inte.

Hade fotboll idag på idrotten, jag måste bara säga att jag är så himla duktig på fotboll, så att alla vet :) Alla som känner mig vet jag talar helt sant :)

Inser nu att datorn inte vill sammarbeta huvudtaget så Agnes får bilderna i morgon :D

Det är stallvärdinne möte i morgon efter ridningen. Det kommer nog att bli roligt :)


Josefine


Mobilblogg

Hej! Kom nyss hem från stallet :) var ju stallvärdinna idag. Fotade lite på agnes och piccabo :) Det är stallvärdinne möte i morgon, hoppas att jag kommer ihåg det :p Kitty är fortfarande kvar om ni undra :D Nu ska jag träna till engelskaprov:-p God Natt!

Kitty

Är det någon som har sett denna katt? Försvann för typ en vecka sedan från arnäs/högland (vid granngården)

Om ni har sett henne så kommentera detta inlägg!

Katten är HEMMA! :D <3



<3

Max

Mobilblogg! Nu sitter jag på max och äter! Nu blir jag feeet! Ska snart hem och äta godis :D

Stallet idag då (:

Hej hej!
Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid eller ork. Men det har inte hänt på jättemycket heller. Idag är det ridning som vanligt o fodring. Fodrar ju var tredje fredag, eller var fjärde nu (:

Sara kommer hem i dag från turkiet! :D

Igår fotade jag lite när det var nåra som red men det blev så dåliga så kommer inte att ladda upp någon :/

Har engelska prov på Torsdag så kommer nog inte att blogga så mycket men förhoppningsvis ett inlägg varann dag :) Men jag tycker att ni ska kolla varje dag i alla fall :P

Josefine

Kräftor!

Hej!
Har varit på MO marknaden idag. Gjortde inte så mycket där typ såg på starten av mopperallyt. Efter det har jag typ städat lite på rummet. Lat dag. Känner mig typ astrött, vill sova men har spanska glosor som jag måste göra också ;)

Red Rambo i Fredags, vi hoppade :D Det gick faktist bra ;) Hamnade på 1m tillslut :)

Som ni ser på rubiken så ska vi äta kräftor i kväll. Andra gången för i år en gång hos pappa och en gång hos mamma ;) Ibland är det fördelar att ha skilda föräldrar :)

Josefine


E.M.D bilder!

Hej!
Här kommer de efterlängtade bilderna från E.M.D. Ni kanske får fler i morgon. Men här kommer några i alla fall.

Josefine




Vad tycker ni?

Chokladbollar!

Hej!
Blev lite less på att bara skriva datum som rubrik och ja, ska ska försöka komma på en rubrik till varje inlägg. Önska  mig lycka till?

Som rubriken säger så håller jag på att baka Chokladbollar, tog en lite paus medans kaffet kokade. Bara så att alla vet så bakar jag världens godaste chokladbollar. Har ett hemligt recpet hos pappa. Fråga Jesper o Frank så får ni veta! Ska till pappa i morgon.


IMORGON FÅR NI E.M.D BILDERNA!

Josefine

1/9

Hej!
Kommer nog inte att hinna blogga så mycket för skola och annat. Men nu blir det ett inlägg i alla fall. Idag var det första gången på konfan. Det var väl kul. Vi fick inte göra så mycket men ändå, kommer nog fortsätta eftersom att det bara är varannan Onsdag.

Kom på att ni inte har fått bilderna än. Men dem kommer nog inom en snar framtid.

Red Rambo igår i allafall. Om ni bläddar ner ser ni en bild.

Och mormor fyller ju år idag. Grattis säger vi till henne! Då jag var på väg hem från Mormor så såg vi treräv ungar och en mamma. Dem var typ bara 10meter ifrån bilden! Aassöta! Ni får bilder på dem i morgon om jag bloggar. Orkar liksom inte ladda in dem nu, har fortfarade matten kvar att göra. Och rävarna hade inte ens skabb.


Josefine