25 maj

Heej!
Var på Coop Forum idag, klassen hade loppis.. Det gick faktist ganksa bra, Jag, Linnea och Wille sålde för typ 1000kr och totalt på hela dagen fick vi ihop ca 4300-4400kr! De är ganska bra, eller hur?! Vi ska ju stå och sälja i morgon också, fast då slipper jag stå som tur är...

Red Bomerang igår (som vanligt) det gick ganska bra även fast vi hoppade. Det var bara en "läskig" studs som han inte ville hoppa men tillslut så var den inte så farlig längre!

Nu ska jag väl inte göra så mycket mer, ska äta Marabou Polka och Bonaqua päron<3

Josefine



Marabou Polka<3

23/5

Hej!
Nu vare det ett tag sedan jag skrev igen, men det har inte hänt så mycket... I Torsdags var jag i stockholm, farmor skulle köpa en bil och pappa skulle typ kolla på en bil i Gävle. Vi åkte en tråkig buss resa ner, den var 7h... Sedan köpte farmor bilen och vi åkte med den till Uppsala, där gick jag på Hööks. Sedan for vi till Gälve där pappa köpte sin bil. 2 bilar på samma dag!!

I fredags hade jag spanska prov, perfekt att träna på det på resan ner! Och nu på Tisdag kommer jag att ha projekt redovisning... Är stallvärdinna i morgon så jag måste träna typ hur mycket som helst nu i kväll!

I Fredags red jag lucifer upp till vittsjöstuga på stallvärdinne ridningen! Askul!!

Josefine

12/5

Heej!
Var på stan idag efter skolan med Matilda, vi skulle köpa avslutningskläder. Matilda hittade en klänning och lite annat från BikBok. Jag hittade såklart ingenting... Som vanligt!!

Hade projekt idag i skolan... Jag tränade bara till redovisningen som är på Torsdag nästa vecka. Jag och Linnea satt på "kuben" vid syslöjden för att träna. Och mitt när vi skulle träna så blev det strömavbrott! Vi fick äta på pappers tallrikar!

Efter skolan då jag kom tlll Matilda så skickda Nathalie ett sms om att skolan hade blivit vattenbombad av någon annan skola!! Nathalie sa att när hon gick för att visa Siv (våran lärare) så kastade "vattenbombarna" en vatten ballong som träffade på väggen i mellan Siv och Nathalie, den skvätte ner både Siv och Nathalie!!HAHA!!

Ska väl inte göra så mycket mer idag, ska städa Tusse´s bur...

Josefine

11/5


lucenbusen
Lucifer


Hej!
Känner mig ganska dukig nu som har varit ändå ganska bra på att blogga, nu kan väl ändå ingen klaga på att jag aldrig bloggar!

Red Lucifer idag, det gick väl sådär. Vi hade hoppning, jag ramlade inte av... Men det var nära en gång. Hoppade inte högt, typ bara 60cm eller kanske 70cm? Något av det ialla fall.

Min dator har fått bra batteri!! Förut gick kunde den bara vara i gång i 1h och 40min utan att man måste ladda den. Och nu när jag statade den så håller den sig i 5h och 6min!! Och när jag kollar nu så stämmer det, Skum dator...

Josefine

8/5

dd
Bomerang! (mobilbild)

Hej!
Har nyss varit på ÖoB och köpt godis!! Gott godis som jag äter nu! Jesper köpte minneskort till sin telefon på elgiganten.

Det gick ganska bra på ridningen igår. Nåra hästar var "lite" pigga... Men annars gick det bra! Red Bomerang, fast det vet ni redan. Donna var framför och alla som rider på Öor vet ju att det inte rekomenderas att rida in i henne. Så det blev till att hålla in Bomerang så gott det gick, även fast det inte gick så bra i början...

Josefine

7/5


Hundd
Bild på finaste Hunter!


Hej!
Nu var det länge sedan det kom ett inlägg... Måste väl försöka bli bättre. Men det har typ inte hänt så mycket, så har har en ursäkt att jag inte haft något att skriva. Iadg var det sista Deg&Kneg, skönt! Inga fler Fredagar till klockan 4. Bara lediga Fredagar, en till två och några till tre.

Linnea fyller år idag!  GRATTIS!!

Ska snart till stallet tror jag. Vi ska rida upp till Vitsjöstugan. Det kommer att bli roligt! Det var ett tag sedan var dit upp nu. Jag ska rida Bomerang, tror jag. Det kommer han nog tycka är kul!


Igår var det Teori om hästen i stallet. Jag var där och Hunter fick vara "visningshäst". Han tyckte att det var lite spännande att hara helt själv i ridhuset med lite publik på läktaren, men det gick bra. Sedan när Maria släppte lös honom i ridhuset tyckte han först att det var lite läskigt men sedan så gick det bra och han sprang lite.

Josefine