24/3

Heej!

I Torsdags var det frilufs dag med skolan. Det gick bra för alla, men det var INTE bra väder... Det typ snöade så det kändes som nålar i ansiket, stackers de som inte hade slalomglasögen den dagen..

I Tisdag red jag Durum, gullig ponny. Jag kanske inte väldes bästa på att rida honom men han är rolig att rida i alla fall! Söt är han också. I fredags red jag inte honom, då red jag "kötbullen" Ohio, han är också faktist ganska rolig att rida, lite seg men..

Snart lov, snart godis!!! Fyra eller fem dagar kvar nu till Påsk, godis och 1000kr! Jag längtar... Jag ska också bli lite bättre på att blogga, men det händer ju inte så mycket ;) Men ändå... Jag ska försöka, jag lovar. Pappa och Erika ska ju snart typ sätta in det trådlösa internet hos pappa så då kan jag ju blogga där med.


Josefine

durum <33

En bild på Durum, söööt ponnyn!!


16/3

Heej!
Som ni ser så har jag en misslyckad header som inte vill försvinna! Men Matilda får väl komma hem från fjälls och hjälpa...

Idag är det ridning, balansträning, det kan jag behöva... Undrar vem man rider ;) Det gick bra att fodra igår, det gick ovanligt snabbt. Det tog bara typ 30min ;)

Idag har väl det inte hänt så mycket, vanlig skoldag. Jag har faktist varit ute på sportlovet, åkte skider 3 gånger, varav en gång 2,3MIL! Ganska stolt..

Harre bra!
Josefine