31/1

Heej!

Bion igår var rikigt bra! :) Matilda och jag tyckte om den. Linnea tyckte väl att den var sådär... Men den var ganska speciell.

Tävlade idag. Det gick bra :D Hunter var pigg, eller pigg och pigg, med pigg för att vara honom. Rev inte och han vägrade inte. Men det var ju inte högt så, 50cm. :)

I kväll ska vi bort för att äta och sedan när jag kommer hem blire Ponnyakuten :)

Harre bäst!
Josefine

30/1

Hej!

Idag ska jag se på Avatar på Bio med Matilda och (Linnea?)  Har hört att den är bra så måste ju se den!!  Mamma, Lars och Jeppe ska gå på MoDo matchen, medan jag är på bio.

Red Ohio igår på stallvärdinneridningen. Det gick väl bra. Han var snäll som alltid :)

I morgon blir det tävling på Hunter, åter kommer med resultat ;)

Harre bra!
Josefine

28/1

Hej!

Äntligen snart helg! For till mamma idag. Jag tänkte fara ut och åka skidor, med det blev inte av. Har stått på kvantum idag från halv nio till halv elva med Matilda, fick faktist in ganska mycket pengar även fast det var så tidigt och så mycket snö. I natt snöade det jätte mycket, i morse fick vi skotta för att få fram bilen oh sedan sopa bilen.


Hööks grejorna kommer väl imorgon. Längtar! Imorgon slutar jag kl två i stället för kl tre. Slutade ju fyra förra veckan så då slutar jag två denna vecka. Så kommer det att vara många fredagar framöver.


Harre bra!

Josefine


24/1

Hej!

Beställde från Hööks idag :) Det blev en tröja, lamulls sulor (as sköna, har haft sånna innan) och lite andra små saker :)

Åkte mycket skidor i dag, först åkte jag 1mil på skyttis och sedan upp för ås backen :) Det var verkligen en belöning att åka ner, det var as roligt med det var ganska jobbigt att åka uppför, man såg ju inget heller typ för att backen var ju stängd = ingen belysning... Sista biten var det inte ens pisstat, det var djup snö!!! Haha, så om ni såg 2 svarta prickar i ås backen kl ca halv 5, så vare jag och pappa :)

Igår var jag på barnes vasalopp, Jeppe skulle vara med att tävla. Han vann klassen 9-12 år, han fyller 11 till sommaren. Jag vann ju för två år sedan, så Jeppe ville nog ha en krans han med ;) Men han kunde inte åka i fjol för det blev inställt. Grattis till vinsten lillbrosan!! :D

I Fredag red jag Bomerang på stallvärdinne ridningen. Han var typ hur pigg som helst!! Man fick typ göra volter och bromsa hela tiden i galoppen! Men det var roligt, gillar när ponnyerna är lite pigga....

I Fredag fyllde både Erika och Lars år, Grattis i efterskott!!

Harre bra!
Josefine :)

19/1 - Ridning.

Heej!
Stallet idag ;) Red U-sek´s perfekta ponny, Rambo! Det gick ganska mycket bättre idag än förra veckan. Vi hade Ida idag i stället för Maria. Vi gjorde lite skänkelvikning och red lite på volterna. Skänkelvikningen gick väl sådär.

Ska tävla på Hunter en 31/1. Ska tävla Clear round på 50cm, vill komma runt och att det ska gå bra så därför känns det inte som om jag vill ha så mycket högre, fast han skulle säkert klara det.

Sedan så har ju Matilda skaffat en ny blogg som jag tycker ni kan kolla på - www.konjis.blogg.se, kolla på den vet ja :)

Var på Nolaskolan idag med skolan för att titta på en teater "flight 1337" hette den typ, riktigt bra faktist. :)

Här väl inte så mycket mer att skiva, mer än No prov på onsdag som jag ska nu träna till...

Harre bra!

Josefine

17/1 - Stallvärdinna möte

Heej!
Idag var det stallvärdinna möte och skötarmöte på stallet :) De gick väl bra. Kommer att försätta som både stallvärdinna och skötare på lill-pojken Hunter :)

Det blev lite stressigt till stallet idag, eftersom att jag var på stan och köpte en klocka - vit och guld med silver stenar. Köpte också present till Lars, vad får ni inte veta ;)

Internet funkar inte på min dator, så vi måste väl ringa till Telia och fråga vad det är för fel. Så jag kan inte ladda upp någon bild, eftersom att nästan alla bilder är på den datorn.

Nu ska jag väl inte göra så mycket mer än att äta mjuk pepparkaka som jag nyss har bakat :)

Harre bra!
Josefine

2/1

Hej!

Idag var jag på ÖoB igen med Sara, köpte bara en massageborste (stavning?) och en mankam med en häst på :) Det var hur kallt som helst att gå till ÖoB, men det var ännu kallare att gå hem!

Sara sovde över natten till idag, för att hon orkade inte gå hem x)

Harre bra!