Beverly 29/4

Vi red på stora plan ute. Det var en ganska fri lektion eller hur man ska säga.. Vi fick värma upp hästarna själv eftersom att olika hästar behöver ju olika uppvärmning. Sedan så galopperade vi lite på volterna, är verkligen inte van med så stora steg så kunde typ inte sitta ner i galoppen.. Pinsammt!

Sen så gjortde vi skänkelvikning på ena långsidan som gick mkt bättre än förväntat! :D Det gick bra i båda varven! Och på andra långsidan så fick vi rida lite självständigt.

Sista April

Har varit o köpt godis o ska kanske snart till stallet. Ska vara där hela sista april o sover över till i morgon då det är tävling. Sista dagen på påsklovet måste man stiga upp tidigt.. Nemen, det är det värt! Vi ska typ först grilla hamburgare tror jag, sedan ska vi gå till en majbrasa o sedan ska vi se på film om vi orkar! ;) Hoppas bara att det slutar att regna! :o



Snyggingen ute!  Han grävde ett stort hål o sedan när jag kom in så märkte jag att det hade fastnat en halv mask på typ hans tass.. Det lossnade på trappen ute o den levde :o mysigt..

Pratar med Sara, Grattis! :D

Pratar med Sara i telefon just nu, ska snart till pappa! :) Sedan blir det stallet i kväll med stallvärdinneridningen. Vill rida ute dressyr på storaplan för det är typ asfint väder ute o vill inte rida ut igen, men vi får väl se :)


Grattis Sara!


Hemma :)

Är hemma från cafeterian på stallet. Vi sålde inte så mkt för alla grupper red typ ute :P men lite sålde vi för blev det iaf. Ska försöka att blogga lite mer nu o starta seg datorn ibland ;) Har fotat Tusse också idag, det kanske kommer bilder imorgon. Han fyllde 5år förra onsdagen :)

?

Vet inte hur jag ska göra med bloggen.. Kanske bara skriver ridlektion tills datorn är snäll, vi får se :)

Granit 26/4

Vi red ut o alla hästar tyckte att det var väldigt roligt ;) Haha, trodde att han skulle göra iaf något glädjeskutt eller något, men han skötte sig superbra. Det var lite annat med hästarna bakom.. JeanDark som var bakom som inte vill skritta, en ponny som håller på att springa förbi o ponnyerna lite längre bak som tyckte det var roligt också. De snällaste hästarna hamnade längst fram ;)

Det var asfint väder ute! :D

Bomerang 19/4

Red Bomerang idag, det var ett tag sedan nu. Skulle egentligen ha Allegro, men var inte så sugen att hoppa honom o kände för att rida Bomerang eftersom att det var ett bra tag sedan. Vi hade iaf hoppning. Det är väl inte bästa gången jag har hoppat honom precis, men det gick ändå ganska bra tyck ja.

Det var tre hinder i rad. Vi skulle först hoppa första hindret, göra en volt i galopp o hoppa hindret igen, samma sak med andra o tredje hindret. Det gick aldrig särskillt bra på första hindret, men sedan på de andra hindren så gick det bra! :) Sedan höjde vi lite o bara hoppade alla hinder på rad en gång, då var det ca 70cm.

Det kändes verkligen att det var ett tag sedan vi hoppade sist ;)


Usel uppdatering...

Förlåt för riktigt usel uppdatering, men jag tog en liten bloggpause. Orkade inte blogga under praon o datorn är glapp så orkar inte starta den heller ;) Men nu kanske det blir lite bättre!

Det har faktist inte hänt så mkt medans jag inte uppdaterade något. Var i Åre Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag vecka 14 o hade prao på Öor vecka 15 :)

OpenOffice

Håller på att installera OpenOffice, måste renskriva en spökhistoria på engelska o en insändare på svenska till på Torsdag. Så börjar med Engelskan idag, Duktig Josse! :D

Förresten så var det ju HFA (hästar före alkohol) idag på laserdome o efter det så for vi o åt på Safari, asgott men blev asmätt :o


Sämst.. Men det vare det ända skriv programmet som jag kom på som är gratis ;)


Beverly 1/4

Red beverly i fredags.. Har typ aldrig ridit häst, bara små storahästar ;) Men det gick väl ändå bra o är ganska bra att jag kom upp utan pall, hon är faktist 170cm hög. Det gick väl ändå ganska bra. Vi red på volterna, "min" volt skulle göra lite öppna o andra volten träna på att ställa hästen.