Stallvärinnna

På måndagar händer det typ inte så mycket. Det är ju bara skola och stall. Gick som vanligt bra, Åt, ledde på ridlekis (dom var bara 3st, de brukar vara typ 10) sedan ingenting o sedan fodra. Slappt.

Skolan var ganska skön också. Först 1h o 20min NO (dygt), spanska inte så jobbigt vi skulle typ bara översätta en text, hemkunskap - tvätt teori (sjukt tråkigt), Sedan Engelska men vi hade ingen engelska för att vi skulle städa o sedan Matte som är ganska drygt men vi gör typ ett häfte som inte är så jättedrygt :)

Det var väl min dag ;)


Hemma från tävling

Var varit hemma typ 2 timmar nu. Det var iaf klubbtävling på Öor idag :) Fotade ingenting för det blir inga bra bilder i ridhuset med min kamera ;) Ska typ äta hos mormor o morfar ikväll, kanske borde göra lite So nu? :S


 
Rebecka och Allegro, Sommarcupen 2010

Thaimat :D

Jag har varit på stan i två timmar o nu gör jag inget specillt :) Köpte inget speciellt, nya skor o hårspännen ;)



Suddig bild.. Men bättre än ingen bild alls, ellerhur? :)

Ohio 25 Februari

Red Ohio idag på stallvärdinneridningen. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde eftersom att det var ett tag sedan jag red honom sist, men jag tyckte faktist att det gick bra! Vi var bara 3 st och vi brukar typ vara 10 ;o så det var väldigt skönt att man bara kunde tänka på sig själv o inte rida in i någon :)

Vi började men att mjuka upp hästarna på volterna, mycket volter o översälla o så :) Sedan gjorde vi öppna på ena långsidan o galopp på andra :) Det har inte gått så bra på länge! Den här lektionen kommer jag att leva på ett tag :)


Kommentarer! :D

Kul att det är iaf några som kommenterar om vad de vill läsa om :D Det blir så mycket lättare att veta vad ni vill läsa om då ;) O ni verkar ju vilja att jag skriver mer om stallet o hästarna så jag får väl härma Sara då och ha "Dagen Ridpass" :) och eftersom att jag typ bara rider på ridskolan 2 gånger i veckan så blir det ju mest det ;)

Kul att när jag kom hem från ridskolan typ halv nio så blev halva lägenheten svart.. Råkade göra så att en säkring gick :O Men nu funkar det iaf :D

Vad vill ni läsa om i bloggen?!


Scones

Scones i ugnen! :D


 

Skoola

Skola som vanligt, händer typ inget på Onsdagar. Inget stall så det blir mest läxa ;) Eller varannan vecka är det ju Konfa :) Failade lite på spanska glosorna.. Ganska bra av mig att kolla på typ halv 8 i morse att vi hade spanska glosor tills idag. Aja, blev iaf Godkännd! :D



Sommar tack?!

UPPDATERING!

Hurra! Jag uppdaterar.. Nemen, har inte haft tid/ork som vanligt på sista tiden och det går typ inte att ladda upp bilder då jag vill :O Men nu börjar blogglusten komma tillbaka, så Kanske kanske lite bättre uppdatering i framtiden, men då får ni lova att kommentera, LOVA? :)

Red iaf Granit idag igen. Det går faktist bara bättre och bättre men för varje lektion ;) Vi gjorde först lite volter och sedan en övning med Skänkelvikning till "svarta pricken" och galopp till "röda pricken" och volt från B/E och rulla på så :)

Har frusit hela dagen, är säker för att det är typ 15 grader i vårat klassrum. Elementet är typ ALDIRIG på och jag sitter bredvid fönsret och elementet. Dom får faktist fixa det nu..

Inte mycket..

Det händer inte så mycket nu och det är ju inte så kul att läsa om att jag bara varit i skolan, eller? Men var iaf i stallet idag o kollade på dressyren, den var faktist bra o det var kul o se ridskolehästarna då de reds av instuktörerna ;)



Tårtan :D

Tårttävling

Imorse var det -28(!) inte kul och gå till skolan när det är så kallt.. Men det gick med mycket kläder! Det var ju tårttävling idag på skolan också ;) Vår tårta kom inte ens till final :( Nemen, den var god! :D

Ikväll är det teori, finns typ inget att göra då, bara fodra då ;) Ja vet inte hur jag ska komma till stallet än :O

Går inte att ladda upp bilder -.-

Hästar före alkohol

Vaknade halv 11 och typ havl ett for jag till Öor och hästar före alkohol! Sedan hjälpte Sara till o släppa in hästarna o snäll som jag är så hjälpte jag också till medan vi väntade på Sara´s mamma :) Blev lite kaos där ett tag, men det löste sig ;)

Det är typ min dag.. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske åka slalom med Sara? Ikväll ska jag iaf bara vara hemma. Blir väl Melodifestivalen ;)


Foto o Stallv ridning

Fota först Agnes, Kameran var snäll! :) Trodde att jag typ skulle slänga den i en södriva eller något eftersom att den är inte världens bästa då det är kallt och motivet rör sig. Men kameran var snäll och jag tror att det blev några som inte blev suddiga :D

Sedan stallvärdinneridning, vi var bara 5st och helt ridhuset!! Vi gjorde lekar 123 ost och hela havet stormar. Gick väl sådär med lekarna, men det vara kul iaf :) Sedan liksom själva ridningen gick bra, man märker verkligen skillnad på Bomerang då man har hela ridhuset och är få, än då man har bara halva :) Han är mkt piggare så man kan tänka på annat. Vi red barbacka ;)


Mot stallet!

Mot stallet, fota Agnes och Rida!

Hörs!



Hemma, stall?

Borde plugga spanska, men tar det senare. Har spanska prov imorgon, känner mig ändå ganska säker, inte så svårt :) Har spanskaprov imorgon så jag ska iaf läs lite ;) Har förresten en ny blogg nu också, men har inte bloggat något på den www.josefinegidlund.blogg.se kul om ni vill fortsätta följa den också, men kommer säga till då jag byter helt ;)

Tänkte fara till stallet idag, men vet inte om mamma ska behöva skjuta båda vägarana, Matilda är sjuk :(

aja, uppdaterar kanske sedan! Hörs :)

Död blogg..

Som ni märkt har bloggen varit helt död i över en vecka nu, eller typ 1,5 vecka. Inte okej, men nu kommer det förhoppningsvis att bli bättre uppdatering ;) Men jag blev sjuk i onsdags och har haft feber tilll typ  i lördags. Och sedan är jag jätteföryld och ont i halsen också :)

So-uppgiften är inne nu :D Så nu har jag "bara" ett so-häfte, engelska glosor och Svenska prov kvar.. Man missar mycket då man är sjuk tyvärr.

Ridningen idag. Red Granit, en liten söt ponny :) Har gått ganska bra båda förra tisdagen och denna tisdagen ;) Vi har haft nästan samma bana båda veckorna, att hästen ska lyssna. Låter lätt men så lätt är det inte. Vi skulle hoppa ett hinder och sedan skritt och galopp igen och ett hoppa ett litet hinder. Det blev volter emellan för alla ;)



Granit i sommras :)