29/6

Hej!
Idag ska jag, Amanda H, Henny, Agnes och Matilda på bio, Eclipse (som sagt..). Ni får veta hur den var i morgon.

Idag har jag inte gjort något... Jag och pappa var och köpte mjukglass. Vi köpte med vanilj och apelsinsmak, den var inte god! Rekomenderas inte!

Josefine


27/6

Hej hej!
Vi spelade vollyboll igår. Det blåste men bollen var perfekt så att den blåste inte i väg och den bloev ändå inte tung. Lagen var Jag, Hanna och Eva mot Jesper, Lars och Mamma. Eftersom det var ganska oseriöst spel så räknade vi inte poäng, så jag vet inte vem som vann. I Fredags (midsommarafton) så gick vi en tipsslinga. Det var 15 frågor och jag fick 11rätt. Jag, Eva och Hanna hade lika många rätt! Vi fick dela på priset som var en chokladask, en polly påse, två chipspåsar, tre drickor (en trocadero, två cider) och en torrostade nötter påse.

I morgon tror jag att jag ska till stallet och fota Matilda(konjis.blogg.se) när hon rider Donnadine. Om ni har tur kanske jag slänger upp någon bild på Matilda och Donna. På Torsdag ska jag rida ut på Hunter med Sandra, Henny och Agnes. På tisdag ska jag, Amanda H, Henny, Agnes och Matilda se på nya Twilight filmen Eclipse.


Josefine

26/6

Hej hej!
Just nu är jag i Leding och firar midsommar. Lars tog med sig bredbandet. Har just ätit middag och slö lyssar på när de andra pratar. Internet är segt så det finns inte så mycket att göra på datorn, det tar typ 5år för internet att få upp en ny sida... Så jag passar på att slänga in ett inlägg.

Min midsommar har varit bra, förutom att när vi skulle spela kubb tidigare idag så förlorade mitt lag båda matcherna. Vi ska spela vollyboll typ i lkväll om det inte blåser så mycket! Jag och mamma gick ner till straden för att söka efter nätet och vi hittade det, men vi kunde inte sätta upp de. Det får Lars göra. Vi skulle spela igår men då regnade det...

I morgon har jag inga planer för dagen. Ska till hem och sedan till pappa. Vi kanske flyttar Tusse till pappa i morgon också.

Det blev ett ointressat inlägg men men.

Josefine



Tusse hoppar!

24/6



Hej!

Sitter ute på i solen, i morgon är det ju midsommar. Hoppas att det är fint väder då också. Jag kommer att fira midsommar både hos pappa och mamma, på morgonen hos pappa och kvällen hos mamma. Hos Pappa tror jag att vi ska fara till något ställe där de har billiga lotter där man vinner hela tiden. Och sedan på kvällen ska vi vara i Leding och sova över där.

Igår åkte jag och pappa motocykel till Dockta. Vi stannade på en mack och köpte glass och sedan tog vi vägen förbi stallet hem.

Ha en bra midsommar!

Josefine

23/6

Hej hej!
Det får bli ett kort inlägg... Igår hände det inte så jättemycket. Jobbade lite i källaren (1h) och tjänade lite pengar :D Sedan for vi på stan för att hämta Öor dressen som hade kommit och för att köpa glass :) Sen på kvällen for jag och mamma ut och sprang runt hörnsjön (3,2km) 
Idag kommer det nog inte hända så mycket.

Josefine

22/6 - Tävling hos www.lovicious.blogg.se



http://lovicious.blogg.se/2010/may/junitavlingen-vinn-ett-dyontrans.html#comment

19/6

Heej!
Idag var jag, mamma, Jesper och Sara i Sundsvall. Vi for ca klockan 10 på morgonen och kom hem ca kl 17.00. Jag och Sara var typ på Hööks, Hööks har ju 50% rabatt på mycket! De hade tp haft REA sedan i måndags, men allt jag tänkte köpa fanns ändå! Sedan gock jag och Sara på birsta och var dr tp i en kvart och efter birsta gick vi till IKEA till Mamma och Jespe. Köpte lite på IKEA också, men det betalade mamma.... Eftersom kronprinsessan har gift sig idag fick man en bakelse på IKEA, den var faktist jättegod!

I fredags hade vi Gymkana på stallvärdinneridningen, kanske jag laddar upp någon film någon dag om jag orkar, mamma filmade. Jag hade Bomerang, han vägrade bara en gång och det var mitt fel att jag inte tryckte åt riktigt med skänklarna. Vi skulle rida ute men det regnade och då är det inte kul att typ krypa på marken i en grus ridbana.... Vi gjorde det på halva ridhuset i stället. Jag blev blöt ialla fall, vi skulle ta en tigga av ett äpple från en hink med vatten och sedan ta upp en mariekex bit ut en tallrik med mjöl, Haha, det gick väl bra förutom att andra laget, "töntarna" vann. Vad "Mitt" lag hette kom jag inte ihåg fast det var typ bling-bling eller något sådant. Haha, jag hade det bästa ridspöet man kan ha... Ett trävärd!!

Har också fixat till bloggen lite, blev inte så bra men det får väl duga. Bättre än det jag hade innan i alla fall.

Josefine





13/6

Heej!
NU ÄR DE SOMMARLOV!!!! :D Någon som har förslag på vad man kan göra? Ridskolan har ju sommaruppehåll nästa vecka... Sista dagen man är stallvärdinna då för denna terminen på måndag och sista ridningen för denna terminen på tisdag.

Var i sundsvall igår. Frank skulle till någon kompis där och typ vara där i en vecka, hade inget att göra den dagen så följde med. Sedan gick jag och erika lite på birsta och sedan på Hööks i typ 5 minuter! ;)

Josefine

3/6

Heej!
Kom hem från skolan för typ 45 minuter sedan. Fick skjuts hem även fast det är typ bara 500m eller typ lite mer. Men har äntligen blivit klar med lampan från slöjden så mamma hämtade mig.

Red Ohio i tisdag, vi hoppade på storaplan och det gick väl bra. Ingen avfallning eller bockning av Ohio.

Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan + skolavslutningen!!

Josefine