31/7


Heej!

Nu sitter jag är med min Ben&Jerrys och ser på sommarkrysset. Har nyss ätit och har gett Tusse Mat. Men nu måste jag vara lite social med Famijen!

Josefine

31/7

Hej hej!
Jag var faktist ute och joggade idag. Joggade runt Hörnsjön (som vanligt) så dåligt gick det inte med tanke på att jag inte var varit ute och joggade på två veckor! Ska snart dusha. Jag kanske slänger in ett inlägg efter det. Men i kväll har jag inga planer, bara att jag ska köpa godis.

Jag har en fråga. Är det bara jag som tycker att det känns som om sommaren snart är slut? Samtidigt som det känns som om den knappt har börjat?

Josefine

30/7

Hej!
Tänkte att jag lika gärna kunde slänga in ett snabbt inlägg när jag ändå inte har något annat för mig. Men visst jag har blivit ganska bra på att blogga nu, eller? Som ni kunde räkna ut så var jag aldrig ute och sprang idag. Men i morgon, i morgon MÅSTE jag! Har ändå inga planer för i morgon!


Josefine

30/7

Hej!
Idag var jag på stan med mamma och jesper. Jag skulle köpa stövlar som jag kommer att använda en gång per år typ... Men stövlar är mycket värda de få gånger man kommer att använda dem! Köpte lite andra små saker också, som örhängen.

For till pappa idag. Ska snart ut och springa också om jag orkar.

Josefine

29/7

Hejsan!
Kom hem för typ två timmar sedan eller något. Jag åt typ för en halv timme sedan. JAg har typ åkt bil hela dagen idag från klockan 10. Vi stannade hos Tony och Karin (Lars bror och hans fru) och fikade och sedan på Dollar store och köpte godis och sedan for vi hem.

Igår fiskade vi. Det gick inte bra! För det första så HATAR jag att fiska. Och för det ändra fick jag ingen napp på hela dagen. Det tog 1 timme att gå till sjön där vi skulle fiska och 1 timme att gå tillbaka och det tog typ 4 timmar eller något att fiska. Lars och Jesper fick några fiskar och jag och mamma bara tappade drag. Under hela resan tappade jag 3 drag, ett flöte, en krok och nästan ett halft spö! Storfiskare som jag är!


Josefine



Stugan vi sov i


Sjön vi fiskade i...


Sjön!

26/7 - Internet funkar!

Hej hej!
I morgon far jag, mamma, Lars och Jag till Sorsele för att fiska, inte så jätteroligt men vi får väl se hur det blir, vem vet? Det kan ju bli roligt!

Igår fyllde Jesper år och idag fyller Farmor Aina år! Grattis grattis säger vi till henne!

Och nu funkar internet igen på min dator så ni kommer nog få bilder ändå denna vecka!!

Josefine

25/7

Hej hej!
Hennu, Matilda(
www.konjis.blogg.se) och Agnes (www.agnesslindberg.blogg.se) var nyss här och kollade läget!

Jesper fyllde ju år idag och nu kanjag avslöja vad han fick. Av migoch pappa fick han en MoDo flagga, ett säsongskort på ståplats på modo matcherna och en venezulea( stavning?) och av mig, mamma och Lars fick lillebror ev boxboll m boxhandskar och pengar! Sedan fick han ju massa pengar och annat av alla andra!

Internet funkar inte på min dator hos mamma, men eftersom att jag har en bärbar dator så tar jag ju med mig den till pappa också och där funkar internet! Så ni kommer inte att få några bilder förrän till helgen om inte internet funkar på min dator hos mamma. Men internet funkar ju på alla andra datorer hos mamma...

Josefine

24/7

Heej!
Idag har jag och Pappa varit på stan för att kolla på present åt lillebror som fyller 11 på söndag, den 25 juli! Vi hittade en bra present kan inte avslöja vad det är, men det är bra! Efter det så köpte jag nya örhängen till mig, köpte nya igår med men duktig som jag är så tappade jag dem när jag badade. Jag var ju i leding i går och hälsade på Louise med familj! Och då måste man ju bada och spela Vollyboll!
Men efter vi hade köpt örhängen så gick vi och fikade på UH!

Nu ska jag äta grillat, mums! Och sedan ska jag till Shanelle och titta på film!

Ses!

Josefine

21/7

Heej!
Har varit på Norrbyskär idag med Mormor och Morfar. Morfar fick det som present när han fyllde år. Vi var typ där nästan hela dagen, från klocken typ 11 till klockan 17.00. Det får bli ett kort inlägg för är lite trött och orkar inte skriva så mycket!
God Natt alla!
Josefine

20/7 - Gullvik


Gullvik

Heej!
Idag har jag varit på Gullvik och badat. Det var ingen sol och typ 18 grader i vattnet! Fast jag var duktig och doppade mig en gång. Jag kunde ju inte vara sämst! Ska ut och springa då jag kommer till stugan, kommer nog att ta det lungt för jag har fortfarade ont i vaden och lite i knät men vi får se hur det går. Nu ska jag plocka mat till Tusse och fara till stugan!

Josefine



19/7 - Bilder

Hej!
Nu har jag varit och gått runt Hörnsjön (3,1km) och nu kommer bilderna från stugan! Bilderna kommer ifrån mobilen! Jag kommer att försöka att skriva varje dag!

Josefine

Stora stugan med kök, vardagsrum och tre sovrum

Båt brygga och flytbrygga


Trädgården med grillplats, badmintonät och studsmatta

Lilla stugan med toa, bastu, dusch och ett sovrum

Stora stugan

19/7

Heej!
Kom hem igår från Sara´s pappa. Var ju inte där så jättelänge eftersom Sara ska på Åsele marknaden idag. Efter det for jag till mamma. Jag sov i stugan i natt. Ni vet inte hur stugan ser ut men i kväll får ni bilder! Eller alla som har varit här vet ju hur den ser ut..

Idag ska jag gå runt hörnsjön medan Lars och Mamma springer. Ramlade med Cyklen igår så har lite ont i vaden och knät. Hela vaden och hela knät är uppsvullet. Halva knät var ju uppsvullet sedan förut, ni minns så jag hade ramlat då jag sprang. Men nu måste jag fara!

Josefine

17/7

Heej!
Sommarlovet går sjukt fort! Nu har ju typ halva sommarlover gått redan, det känns som om man inte har hunnit med något. Som tur är så har det typ varit sol och varmt ialla fall.

Idag har jag inte gjort så mycket, kommer nog inte göra mycket heller. Ska snart fara och hämta Tusse som är hos mamma. Ska nog också till Sara´s pappa snart. Så har igentligen inte tid att blogga men jag hinner nog ett snabbt inlägg. Jag måste nog packa. Kommer nog att vara där till imorgon eftermddag, inte så länga fast bättre än inget alls ialla fall! Ska bli kul att träffa Fatima, Jesse och Blixtra igen!

Nej, nu måste jag packa!
Hej då!

Josefine


BlixtraFatimaSir Joe (Jesse)






16/7

Hej hej!
Kom hem från göteborg går natt. Åkte tåg från göteborg till stockholm och sedan bil till övik! Resan hem gick bra med tåget. Men inte resan hem! Läs
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7463398.ab 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7462839.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7463394.ab för mer info! Det var inte roligt kan jag säga!

Var på lisseberg i onsdags som tur var var jag inte så trött. Kom till där vi skulle sova klockan halv 4 på morgonen och skulle stiga upp klocken nio om vi skulle hinna med frukosten.

Har en ny mobil! En Sony ericsson Aino! ALLA skriver sina nummer!


Josefine

10/7

Hej hej!
På Måndag på morgonen far jag men pappa, Jesper, Erika och Frank till Göteborg. Jag ska på Lisseberg Torsdag och Onsdag tror jag eller bara Onsdag, ingen aning vad pappa har tänkt. Kommer nog inte att blogg då, kommer ju hem Fredag eller Lördag tror jag. Jag vet inget käns det som... Ska ta reda på den imorgon!

Idag skulle jag vara duktig att spring ca 3km runt hörnsjön. Då jag hade ca 1km kvar ramlade jag av en rot och fick knäet på en rot. Kan nästan inte gå nu... Hoppas det är bra till på Onsdag i alla fall. I morgon är det ju typ ändå bara bilåkning!

Josefine

P.s Glöm inte att rösta på mina bilder! (se i förra inlägget)

9/7 - RÖSTA!

Heej!

http://barnangensommar.se/competitor/ Rösta på alla bilder som Josefine Gidlund har skickat in!!

Rösta på den häsr bilder också :) http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=Josefine+Gidlund

Josefine



6/7

Heej!
Var på trav idag på solänget och här kommer lite bilder!


(klicka för att få bilderna större)

Josefine

4/7

Heej!
Jag var på hamnfesten alla 3dagar. I Torsdags var jag där med pappa, Erika, Jeppe och Frank. Då åkte jag bara en karusell 2 gånger. I fredags var jag bara där för att köpa remmar med Mamma. Och i Lördags var jag där med Matilda och Linnea för att kolla på Rix fm festival, vi missade typ hela... Vi såg bara Star Pilots, Broken Door och Takida. Träffade mycket folk som man kända och åkte då tre karuseller :)

I går var jag på stan och köpte nya t-shitar och shorts. Hittade 2st T-shirts och 3 par shorts, bra bra!

Idag var det tävling på stallet. Var där en stund och såg typ halva 1,20 och hela 1,30m. Kände inte för att  fota så det blev inte så många bilder.

Josefine

2/7

Heej!
Jag har glömt att skriva att jag följde med Matilda till stallet i måndags. Fotade lite bilder också (se bild på Matilda nedan).

Eclipse var rikitgt bra! Jag har inte läst boken så jag kan inte säga om boken och filmen var lika bra eller lika. Filmen var bra i alla fall.

Igår red jag i 2h på Hunter. Hunter båda timmarna. Det gick bra, första timmen (15-16) red vi upp till hoppstigen så red jag, henny, Maria (ridlärare), Sandra, Agens, Emma, Viktoria och Klara tror jag hon hette. Vi klättrade lite runt hoppstigen. Och hoppade hoppstigen en gång. Andra timmen(18-19) var det skötarritt och då red bara jag, Agnes, Sandra, Matilda och Rebecka. Då hoppde vi hoppstigen 2 gånger ända längst ner och 1 gång från typ hälften. Det är en cool känsla där för man känner typ hur mycket kraft en ponny/häst har. På väg tillbaka till ridskolan igen på ritten 18-19 så kom det en lastbil bakifrån och Donnadine ( Matilda´s häst) blev rädd. Men det gick bra för att det var en mycket snäll förare som stannade tills vi hade ridit ner i skogen igen.

Josefine



(klicka för att få bilderna större)