27/2

Hej!
Idag var jag och åkte slamlon i bjästabacken med Sara. Det var jätte kul! Haha, vi skulle prova på en skogsstig och ja, det gick ju som det gick... Just i början av den ramlade Sara, för att hon skulle stanna framför en brant bit av stigen, sedan kom det typ 5 st som skulle åka förbi oss och då var ju jag tvungen att akta på mig, så då fick jag typ gå där det var djupsnö och då ramlade jag med, såklart! Så där låg vi, jag och Sara och kunde inte ta oss ut, med tillslut lyckades vi, stigen var läskig med rolig!

I morgon är det invigning av handikapp hissen på stall kl 13.00! Och jag tycker inte att ni ska missa chansen att se på när icebreakers,
hockey stjärnor rida!! :)

Igår på stallvärdinna ridningen red vi barbacka, jag red Ohio ;)

Josefine


Här får ni ett litet bildspel!

16/2 - Vanlig skoldag!

Heej!
Har glömt att säga att vi hade tårttävling på skolan i tisdags. Jag, Malin och Matilda gjortde en Hello Kitty tårta ;) Den vann inte, den kom inte ens med i final... Tårtan som gick vidare till finalen i våran klass blev inte 1,2 eller 3:a. Haha, även fast det inte gick så bra för våran tårta så var den god i alla fall och det är huvudsaken eller hur?!

Idag skulle jag och Matilda träna på projektet på rasten, med på grund av att latmasken tog över så sköt vi fram det tills i morgon. Hoppas inte att vi sjuter fram det då heller...!

Harre bra!
Josefine

tårtis!
En bild på våran "väldigt fina" Hello Kitty tårta.

13/2

Hej!
Ja, i morgon blir det tävling på Ohio. Vi får se hur det går, eller tävling och tävling, det är en pogramtränging. Jag ska tävla i LB:1. Kan nästan pogramet nu så jag kommer inte att rida fel hoppas jag.

Det har inte hännt så mycket denna vecka. Red Bomerang i tisdags, det gick inte så bra så kommer inte att fördjupa mig i det.

Nu på Fredag är det rediovisning av projektet. Hehe, har inte tränat än så det blir väl sista dagen som vanlig, eftersom att det är stallet båda Måndag och Tisdag. Men ska försöka att ta hem det på Tisdag och träna lite då.

Nytt inlägg i morgon då ni får veta hur det gick på "tävlingen"!

Harre bra!
Josefine

Ohio

En bild på Ohio :)