31/12 - Nyårsafton!

Hej!

Idag är det ju sista dagen på 2009! Gud vad tiden har gått fort! det kändes ju som att jag nyss hyrde Hunter, med det var ju typ 1 år sedan! Men det är bara att hälsa 2010 välkommen. :)

I söndags var jag och såg Erik Grönvall och Kalle Kristiansson när dom var i stan ;) Det var väl roligt. Köpte skrivan med Erik, var ju tvungen för att få autograf :P Men skivan var bra!

Fick mycket bra i julklapp! Som slalomskidor, ny mobil, pengar, pengar, pengar och mycket mer! Men jag orkar inte skriva allt ;)

Ikväll ska man väl inte göra så mycket mer än att få gäster och äte Hummer och Oxfilé :D Också ska jag såklart äta mycket godis. ;)

Gott nytt år!!!

Harre bra!


Erik Grönvalls skriva


22/12 - Sista dagen i skolan!

Heej!

Som rubriken säger så var det sista dagen i skolan idag! Vilket jag tyckte var bra! Inga läxor, Inga tidiga morgonar, mm. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra på lovet, Förslag? Jag kommer nog att följa Matilda när hon hyr Donnadine, men det är ju typ det 4/1 eller något...


Idag var det också sista ridningnen. Jag red Allgreo, gick väl sådär, jag hoppade bana på 75cm. Jag var rätt så trött så kände inte för att hoppa så jättehögt.


Jag var också på ÖoB med Sara. Sedan var jag på stan och köpte de sista julklapparna, till Lars och pappa. Men det skriver jag inte vad det är för något i fall de skulle läsa. Hehe.



Nu sitter jag och ser på Tv. Ska snart gå och lägga mig, trött ni vet. ;)

Harre bra!


20/12

Heej!

Idag har jag vare inne hela dagen. Men jag ska snart gå ut och gå en sväng som jag egentligen skulle ha gjort för typ 3 timmar sedan... Men jag har i alla fall gjort lite nytta medans jag har varit inne, Jag har skrivit nästan alla rim till julklapparna.
Fick något ryck att skriva rim, jag är dock inte så bra på det.. Men som tur är så finns det ju en sita som heter www.blocket.se/rimstugan för alla som är lika kass som jag på att komma på rim. Men för att inte låta allt för skrytsam några rim som jag gjortde, utan att fuska med rimstugan, blev riktigt bra!

Nu är det bara 4 dagar kvar till jul och  2 skoldagar kvar tills jullovet. Längtar nu! :)

I går såg jag som sagt på film med Fanny, Linnea D och Matilda. Men fattade typ inget men det var ju typ nästan bra ändå. Sedan gick jag hem vid typ halv 11, då snöade det jättestora snöflingor.

Mobilen har pajat helt, tur att det är nära jul! Nu äre bara att hoppas på att man får en ny i julklapp. Annars får man väl leva med att ha mamma´s gammla Nokia 3310 :)

Har väl inte så mycket mer att skriva nu!

Hare bra!


19/12

Hej!
Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton! Jag har nästan köpt klart alla julklappar! :D Men jag kan ju såklart inte skriva vad jag har köpt nu! ;) Jag har bara en kvar till pappa och en kvar till Ove och Britta tror jag... Sen måste jag ju slå in alla också...

Idag var jag hos stall-Eva och fikade som en liten julavslutning, jättegott fika! :) Hon hade hur många tomtar som helst!!! Eller om man ska vara exakt 2611st!!! Kan ni fatta?! Det var tomtar över allt! Men det var också hur mysigt som helst! Om man inte hade julkänslor innan så har man fått det nu! Alla tomtar var så fina! :D

Ska äta nu och sedan ska jag till fanny och se filmen 2012 med Linnea D och Matilda.

Nu är det bara "bra" skoldagar kvar, på måndag har vi filmfestival och då ska jag se E.T. och någon annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Sedan på Tisdag har vi typ julavslutning. Och då slutar vi klockan 10.00 tror jag det var eller så var det 10.20.


Hare bra!
//Josefine




11/12

lucenbusen
Heej!
Idag vare Lucia på skola, efter Lucia fick vi lussekatt, pepparkaka och stark saft! Idag slutade vi kl 11.40! :D Sen på Torsdag börjar vi kl 10.00! :D Som komp tid för att vi vi var på nya steg! :D

Nu är det ju bara 13 dagar kvar till jul! 7 skoldagar kvar till Jullovet! Och jag har som sagt redan hittat nästan alla Julklappar :D

Idag är det genrep för luciashowen! I morgon är det första uppträdandet och på söndag andra!

Lucia show!
Tid och datum: 12/12 kl. 18.00
13/12 kl. 15.00
Inträde: Vuxen: 80kr Barn: 60kr (barn under 6år gratis!)

Nu kommer alla!

Heej då!

Ps. Här kommer en bild på ponnyn jag kommer att rida i Lucia tåget ;)


3/12

Hejsan!

Nu är allt bra, nästan!  Det är bara Bombina som kunde göra det bätrre. Jag har NÄSTAN köpt alla julklappar idag, sköt att göra bort det så man inte har det att tänka på. Och vi hade engelska läxan tills idag då man skulle berätta om en känd person på engelska, och till och med det gick väl hyfsat bra. Vi har inte så mycket läxa nu fram till jul, bara spanska-prov på måndag, men det är ju inte så farlig. Jag ligger bra till och lär inte få ta hem för att jobba hemma. Projeket rymden går också bra, jag har kommit i gång rikigt bra! :) Ifall man ska klaga på något så är det väl att mobilen dampar! Men köper väl snart en ny, eller hur pappa?

Nu har jag graits sms så det är bara att sms:a på och få svar, så nu kan du inte klaga Matilda! ;)
Imorgon äre Lucia träning typ hela kvällen tror jag, genrep du vet. :P Men det är roligt! :)

Jajemen i morgon ska jag ge Hunter en ORDENTLIG ryckt, det är han värd! :D Sedan är der väl inget mer jag har gjort eller ska göra dom närmaste dagarna. Kommer inte på något nu i alla fall. :)

Jag bjussar på en bild där "super" kaninen Tusse hoppar! Hehe, han börjar fatta mening med att hoppa! Han river inte! :D
Tusse hoppar!



Hej då!
P.s Julkalenders som visas på tv SUGER!