26/11

 


Hej alla!

Idag när jag kom hem så hada mamma köpt lussekatter som vi åt och drack julmust till! Asgott! =) Det var dock min andra för i år, men lussekatter är alltid gott!

Idag i skolan så börjar jag sakna Bombina jättemycket! Jag vet inte vad som hände men jag ville bara springa därifrån och gråta. Saknar den lilla ponnyn så mycket! Hoppas att du har det bra gumman!

Igår kom Simba in ca klockan 22.30 och ena örat var alldeles blodigt! :O Han hade säkert bråkat med någon av grannkatterna. Hoppas att det inte är något farlig, men det tror jag inte.

Har väl inte så mycket mer att skriva :P Hejdå!

P.s Det är Simba på bilden ;)

Pappa´s kort :)

Inte det finnaste men hade bråttom så tog bara något kort.

Pappa 50år!

Ja, nu vare ju ett tag sedan jag skrev. Men som rubriken säger så fyllde pappa 50 år igår. Grattis pappa! Jag var typ där hela eftermiddagen. ;) Jag hade inte köppt något kort så det blev till och knäppa ett kort själv och skriva ut, hehe :P I Fredags vare lucia träning, det gick bättre och läsa tärndikten än vad jag trodde. :D Och jag får ju inte att glömma att skriva att Fatima var på Öor igår, men jag missade det tyvär för att pappa fyllde år. Men enligt Sara så gick det bra ;) Nu har jag inte så mycket mer att skriva, Hej då!